Privat rengøring

Er tiden knap, når du kommer hjem fra arbejde? Lad os klare din rengøring!

Hos Clean-Service sætter vi en stor ære i at udføre et grundigt stykke arbejde. Vi holder altid et indledende møde med vores kunder, da det er rart for begge parter at få afstemt forventningerne, og hilse på hinanden. Samtidigt er det væsentligt at have set opgaven omfang – både for at kunne lave en ordentlig arbejdsbeskrivelse til vores assistenter, men også for at se materialevalget i eks. brusekabine og håndvask, så vi bruger de rigtige rengøringsmidler til at løse opgaven.

Står du for at skulle flytte – og har du ikke selv tiden til at rengøre din bolig, gør vi det gerne. Vi udfører hovedrengøringen, så boligen fremstår klar til flyttesyn eller overtagelse. Vi kender betingelserne for rengøringen, da vi har mange års erfaring fra vores arbejde ved bl.a. boligforeninger.

Er du uheldig at have fået skimmel i dit hjem, så kan vi også hjælpe dig her. Vi samarbejder med SkimmelRens, Viborg. Vi har den professionelle tilgang til at løse opgaven, så både vores medarbejdere beskyttes under opgavens løsning, og så du kan vende trygt tilbage til dit hjem.

Vi tilbyder opstilling af Ozonkanon. Kontakt os for mere information.

Vi medbringer selv alt nødvendigt udstyr og rengøringsmidler til løsning af vores opgaver.

Husk, det er muligt at søge om fradrag for vores ydelser. Via dette link kan du læse om reglerne angående servicefradraget: Skat – Servicefradrag

Kontorer

Beregn din pris

Brug vores prisberegner til at få et estimat på, hvad det vil koste at få gjort rent pr. besøg.

Det er helt uforpligtende og du vil ikke blive kontaktet, medmindre du aktivt siger ja tak til det senere. 

Prisen i beregneren er vejledende. Kontakt os via formularen eller informationen nederst på siden, hvis du ønsker et konkret tilbud. 

Beregn din pris på daglig rengøring

60
Vælg antal m2 du ønsker rengjort
Klik “næste” for at udfylde kontaktformular
I alt pr. gang DKK

  Vælg dato og tidspunkt for kontakt vedr. tilbud

  I hvilket tidsrum på datoen passer det bedst?

  Et godt samarbejde

  Vi arbejder seriøst og planlægger personalets opgaver fremadrettet, hvorfor vi stiller krav om at ændringer i rengøringstidspunktet, sker med minimum to ugers varsel.

  Det er ligeledes kun muligt at afmelde jeres rengøring i ferier – og med 14 dages varsel.

  Vores planlægning og priser baseres på en løbende aftale.

  hessel11