Privat rengøring

Er tiden knap, når du kommer hjem fra arbejde? Lad os klare din rengøring!

Hvad kan vi?

Hos Clean-Service sætter vi en stor ære i at udføre et grundigt stykke arbejde. Vi holder altid et indledende møde med vores kunder, da det er rart for begge parter at få afstemt forventningerne, og hilse på hinanden. Samtidigt er det væsentligt at have set opgaven omfang – både for at kunne lave en ordentlig arbejdsbeskrivelse til vores assistenter, men også for at se materialevalget i eks. brusekabine og håndvask, så vi bruger de rigtige rengøringsmidler til at løse opgaven.

Står du for at skulle flytte – og har du ikke selv tiden til at rengøre din bolig, gør vi det gerne. Vi udfører hovedrengøringen, så boligen fremstår klar til flyttesyn eller overtagelse. Vi kender betingelserne for rengøringen, da vi har mange års erfaring fra vores arbejde ved bl.a. boligforeninger.

Skimmelsvamp?

Er du uheldig at have fået skimmel i dit hjem, så kan vi også hjælpe dig her. Vi samarbejder med SkimmelRens, Viborg. Vi har den professionelle tilgang til at løse opgaven, så både vores medarbejdere beskyttes under opgavens løsning, og så du kan vende trygt tilbage til dit hjem.

Vi tilbyder opstilling af Ozonkanon. Kontakt os for mere information.

Vi medbringer selv alt nødvendigt udstyr og rengøringsmidler til løsning af vores opgaver.

Fradrag

Husk, det er muligt at søge om fradrag for vores ydelser. Via dette link kan du læse om reglerne angående servicefradraget: