Fritvalgsordning

Vi er godkendt til at levere praktisk hjælp i Viborg og Randers Kommune.

Hvad kan vi?

Alle borgere, som opfylder betingelserne for at få hjælp og bliver visiteret til hjælp af Visiteringsenheden har ret til rengøringshjælp fra en godkendt leverandør efter eget valg, ifølge Service- og Sundhedsloven.

Hjælpen gives som hjælp til selvhjælp og i øvrigt, for hver enkelt borger, på baggrund af en individuel vurdering. Du kan derfor, ifølge fritvalgsreglerne, selv vælge din leverandør af rengøring, medmindre der er særlige forhold, der gør sig gældende.

Ved valg af Clean-Service får du altid de samme hjælpere på besøg hver gang, undtagen ved ferie og sygdom.

Det er essentielt for os at levere en tilfredsstillende oplevelse hver gang. Vi ser det som vores primære opgave, at skabe det bedste resultat samtidig med, at du føler dig tryg og får den rette hjælp. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Tilkøbsmuligheder

Rengøringen vil forløbe nøjagtig, som du ønsker det. Uanset om det er ugentlige rengøringer eller der er behov for et enkelt besøg, så løser vi opgaven efter dine ønsker.

En grundig rengøring kan inkludere:

Rengøring af badeværelse, herunder skuring af brusekabine samt
afvaskning af alle fliser.

  • Rengøring af fodlister, døre og karme
  • Rengøring af køleskab, komfur og emhætte
  • Rengøring af køkkenskabe
  • Støvsugning af møbler

Vinduespolering

Vi pudser alt lige fra dit villa/rækkehus til store byggeprojekter, der kræver arbejde fra stillads og lift.

Ønsker du en fast aftale med os, kan du få pudset/vasket dine ruder hver 4., 8., eller 12. uge. Du har mulighed for at vælge at få vasket vinduerne, rammer og sålbænke. Vi vasker både i hånden og med vaskeanlæg/rentvandsanlæg.

Er du vandt til at få vasket vinduer på traditionel vis i hånden og ønsker at skifte til rentvandsanlæg, kan der forekomme pletter på glasset de første par gange, da der kan sidde sæberester i rammer og gummilister.

Få et tilbud

Brug vores kontaktformular, og få et tilbud på rengøring efter fritvalgsordningen.