Erhvervsrengøring

Med Clean-Service, er I garanteret en stabil og pålidelig rengøringspartner.

Hvad kan vi?

Vi dækker en bred vifte af fagområder og kan med garanti også hjælpe jer. Rengøring er vores håndværk og vores stolthed ligger dermed i, at levere en professionel og ordentlig service.

Vores kundeportefølje spænder lige fra den lille enkeltmandsvirksomhed, lægeklinikker, revisionsvirksomheder, dagligvarebutikker, bilforhandlere, autoværksteder, boligforeninger, malermestre til store virksomheder på både daglig eller ugentlig basis.

Opgavens størrelse spiller ingen rolle. For os er det resultat og kundetilfredshed, der er vigtigst. Alle i vores team er professionelle, effektive og engageret.

Hvordan?

Ved opstart af en rengøringsaftale afholdes et indledende møde, hvor vi sammen med kunden, afstemmer forventninger til rengøringsopgaven, hyppighed og andre relevante detaljer. Det er herefter vores opgave at sørger for, at jeres lokaler altid fremstår pæne og præsentable. Vi sørger for, at det er den/de samme assistenter, der udfører opgaverne hos jer. Ændringer kan dog forekomme ved sygdom og ferier. Vi fører tilsyn med vores assistenter, så vi er sikre på, at kvaliteten af vores service, altid lever op til vores aftale.

Vi medbringer alle nødvendige rengøringsmidler og remedier til brug for at løse opgaven.

Hvad siger kunderne?

“Vi, hos Bojsen Biler i Viborg, har samarbejdet med Clean-Service gennem flere år. Vi er meget tilfreds med deres arbejde. Personalet er venlig, grundige og kommer altid til tiden. Clean-Service er altid omstillingsparate og klar på at hjælpe os uanset hvilken opgave vi har til dem.
Der ydes altid en god service og vi er meget tilfreds med Clean-Service og vil til hver en tid anbefale dem.” 

– Nicolaj Hedegaard, Bojsen Biler

Hvad siger kunderne?

“Vi har været rigtig godt tilfredse med Clean-Service. De er pligtopfyldende og har nogle rigtig dygtige medarbejdere.
Dorthe er nem at samarbejde med og finder altid gode løsninger, hvis vi møder udfordringer.”

– Torben Klavsen, Viborg Tømrer

Få et tilbud

Brug vores kontaktformular, og få et uforpligtende tilbud på rengøring af din virksomhed.